Новини Продукти Продажби Поддръжка Форум Преса За фирмата

Ако желаете да популяризирате своята дейност, като разширите асортимента с висококачествените продукти Behold TV - изпратете ни анотация за вашия сайт/магазин. Информация за нашите дилъри ще се актуализира в раздел «ПРОДАЖБИ»


Програма на телевизиите
BPP_CHSwitchingEffects


- Позволява да се визуализира eфектно превключване на телевизионни канали и видеовходове на тунера като плавен преход (примерно като картини в MS Power Point).

Препоръки: За да бъде направена работата на плъгина по-ефектна се препоръчва в раздел на основната програма Behold TV за режим на възстановяване на вертикална синхронизация да се избере "Бърз tracking" или "Мигновен tracking". В специфичните настройки за режим "Бърз tracking" е необходимо принудително да се зададе тип телевизионна система (PAL/SECAM) за всеки канал в списъка.

Настройки:

«Эффект»~«Ефект» - Избор на определен ефект, режим на «последователно редуване»~«Последовательный перебор» на ефекти или по «случаен принцип»~«Случайный выбор эффекта» от "падащо" меню:

 

«Длительность эффекта»~«Продължителност на ефект» - Избор (чрез преместване на линейния плъзгач) на продължителност на избран ефект.

«Задержка эффекта»~«Закъснение на ефект»

«Предпросмотр»~«Предварителен преглед»~«Preview»

«Использовать Fade-эффект при старте приложения»~«Използване на Fade-ефект при стартиране на приложението»


~

За плъгина»~«About»~ прозорец с информация за текущо инсталирана версия.

Хронология:

Версия
Описание
Release
Download links
       
1.05
 
14.09.2009
 
1.06
Добавена e поддръжка за едновременна работа в няколко копия (instance~s) на Behold TV.
01.03.2011

«Обратно към списъка« »»


Използване на информационно съдържание от сайта/препратки (цели материали или части от тях) се допуска само след съгласуване с авторите/редакцията. © Beholder «Общи условия»