Новини Продукти Продажби Поддръжка Форум Преса За фирмата

Уважаеми партньори!

Ако желаете да популяризирате своята дейност, като разширите асортимента с висококачествените продукти на Beholder - изпратете ни анотация за вашия сайт/магазин. Информация за нашите дилъри ще се актуализира в раздел «ПРОДАЖБИ»Програма на телевизиите
Beholder & Beholder-Europe


Фирмената продукция на Beholder International Ltd обхваща десетки модели ТВ-тунери, които се разработват, детайлно се тестват и са максимално пригодени специално за региони със специфични особености - излъчване на сигнали по различни стандарти (видеосигнали по системи PAL/SECAM и др., включително едновременно приемане на отделни ТВ-канали по различни ТВ стандарти, с различен аудио съпровод по системи B/G - D/K, стерео звук А2/NICAM и т.н.).

 

Софтуерното осигуряване, обширна помощна документация и ред други информационно-технически материали вече са достъпни и на български език, което е предпоставка за максимално комфортно и безпроблемно използване на всички възможности за възпроизвеждане в реално време, запис, обработка с десетки плъгини, излъчване в мрежа. За потребители, които предпочитат други езици също така са достъпни интерфейс и инструкции на руски и английски език, а при разширяване на пазарното търсене е възможно бързо адаптиране към други регионални особености.

 

При разработката и тестването на всички продукти участват висококвалифицирани специалисти с професионален опит в съответни области, което е доказана във времето обективна предпоставка на пазара да се предлагат все по-добри съвременни устройства при непрекъснато подобряване на функционалните възможности и стабилна работа. Драйверите за Behold TV също са собствена фирмена разработка. Тяхната работа осигурява безпроблемна поддръжка в средата на различни операционни системи.

 

Високотехнологичното производство е базирано в Тайван, което в съчетание със стриктен качествен контрол е залог за рекордно високо качество на изделията, доказателство за което е изключително ниското ниво на рекламации поради фабрични дефекти - под 1%.

Внедряват се и се усъвършенстват ред уникални технологии, които са собствени разработки и интелектуална собственост на Beholder. Това дава възможност да се осигури функционалност, каквато не съществува при подобен клас продукти в световен мащаб.

 

Уверено може да се твърди, че фирмената политика и технологично-софтуерни иновации вече налагат свой еталон за качество от най-висок клас!

 

16.01.2004


 

RU_BG Beholder в България:

 

Интересът към продукцията на «Beholder International» Ltd. възниква въз основа на проучване на предлагането на ТВ тунери в България. С изключение на отделни post-ове в някои форуми се оказа, че марката е "екзотична" и на практика напълно непозната у нас, докато в същото време държи лидерски позиции на многомилионни пазари - е Русия, Украйна, Белорусия, Казахстан, Молдова, Азербайджан, Латвия... Първите продукти Beholder - автономни (Set Top Box), аналогови и хибридни ТВ тунери за вграждане са доставени за тестване и опит за адаптиране на програмното осигуряване на български език през 2009 г. от името на фирма «Mega Market International». Още първите тестове показват отлични резултати - хардуерът се държи стабилно, търсеният краен резултат - качествена ТВ картина със стерео звук е с изключително добро качество, а за програмното осигуряване смело може да се твърди, че няма аналог в световен мащаб като лекота за работа, непретенциозни системни изисквания и огромен набор ат индивидуални и общи настройки по канали/стандарти/опции... В кратки срокове е извършена локализация на основното програмно осигуряване на български език, което получава признание от страна на производителя в публикацията "Beholder - пять лет на тропе ТВ-тюнеров" на сайт f1cd.ru. Започва мащабна работа за пълен превод на допълнителна информация за уникалната система от плъгини, фирмени технологии, помощна информация, ключови публикации за тестове и обзорни материали, организиране на собствен сервис за поддръжка на EPG-функции и още... През 2010 г. резултатите от работата намират отражение в интернет-сайта, който е пред вас, като съдържанието непрекъснато се допълва, актуализира и обогатява. Не закъсняват и първите реакции - от "нормална" съпротива на поддръжници на конкуренцията до пълно одобрение и удовлетвореност на реални клиенти. През 2011 г. извършената предварителна подготовка получава признание под формата на официална акредитация от Beholder International Ltd. Същевременно оперативно се следи изкъсо много съществен фактор, който има пряко отношение към по-мащабното предлагане на продукцията на Beholder - процесът за цифровизация на телевизията в България, който за съжаление не протича според първоначалните планове. След отлагане във времето, през м. август 2012 г. нормативната база и заложените срокове са факт. Тематиката намира отражение в специализиран раздел. В тази връзка и предвид някои решения от управленски характер, през м. септември 2012 г. е взето решение за структурни промени, които касаят предлагането на продуктите на «Beholder International» Ltd. за България:

 

«25.10.2012» В съответствие с дългосрочната стратегия на «Mega Market International» като сертифициран дилър на продуктите на «Beholder International» Ltd. за България, специализираното направление за предлагане и поддръжка на продуктите на компанията Beholder се обособява в новосъздадено дружество - «Бехолдер Европа» ЕООД. Досега действащият информационен сайт е в процес на трансформиране под формата на Интернет-Мол за електронна търговия, който ще се придържа към досегашната основна мисия - да предлага на уважаемите Клиенти висококачествени продукти на разумни цени. Независимо от предимствата на денонощната 24/7 електронна търговия, за да бъдем по-близо до нашите настоящи и бъдещи клиенти ще полагаме усилия за разширяване на партньорската мрежа и разкриване на собствени търговски обекти. Все пак, в нелеките условия, при които е планиран официалния старт на «Beholder Europe» Ltd не е реално да се поемат твърди ангажименти и срокове - реализацията на добрите желания в най-голяма степен зависи от икономическите реалности, в които съществуваме като брънки от единната верига «производители - търговски партньори - клиенти».

 

Още малко информация за посетители, които все още не са чували за Beholder:


Някои свързват 2012 г. с края на света smile. За нас годината е знак за ново начало -logo навлиза в България...

 

Защо Beholder, след като Поднебесната залива пазарите с евтини и "no name" стоки? Защо по време на световна криза, когато се отчита осезаемо (поне за България) свиване на потреблението...?

 

Beholder започва да се бори за свое "място под слънцето" като напълно непозната марка в условията на наситен конкурентен пазар през 2004 г. Още през първата година благодарение на посочените по-горе предимства марката се изстрелва "от небитието" в "Топ 10", а от следващата и до днешни дни неизменно е на второ място по рейтинг и все по-упорито "диша във врата" на първенеца...

 

Да, продукцията на Beholder няма да бъде намерена между стоките в магазини "от 1 лев" и не попада в ниския ценови клас. Обяснението е логично - съотношението цена/качество. Но това е само на повърхността - дори само с бегъл поглед през разделите на сайта може да се добие представа за пълната и детайлна поддръжка както от страна на програмно осигуряване, така и като най-обширна помощна информация. Уверено може да се твърди, че към момента на написването на тези редове няма български сайтове за подобни продукти, които да съдържат толкова изчерпателна информация както за функционални възможности и особености на хардуера, така и за целия процес по инсталиране, настройки и ползване на програмно осигуряване, плъгини и български интерфейс! Нещо повече - за разлика от някои фирми в бранша, които се задоволяват да предоставят минимален обем "постни" технически характеристики по метода "copy-paste" (често неразбираеми за обикновения потребител, дори без превод на български език), в нашия сайт има не само директни линкове към първоизточници, но и изцяло преведена на български език основна и допълнителна информация, която по наша преценка би могла да бъде от полза особено за начинаещи потребители (като тази и още много...). Това не е случайно - лесно може да се направи експеримент какво ще се получи примерно при въвеждане на ключови думи "проблеми с тунер", "проблеми със софтуер", "драйвери за тунер", "настройки на тунер" и др. под. - стотиците негативни резултати, мнения и въпроси могат да учудят дори по-запознати с материята. Една от причините, които недвусмислено и едностранно наклониха везните към продуктите на Beholder е именно нашият няколкогодишен опит в това отношение.

 

Написаното дотук е особено важно спрямо нашите настоящи и потенциални клиенти и партньори, особено в условията на кризисни моменти - една сериозна фирма не може да си позволи да разочарова или да загуби нито един клиент. Напротив - убедени сме, че всеки един похарчен лев може да бъде оправдан само с високо качество и безупречна поддръжка, каквато се стремим да предоставяме. Нещо повече - за нас това е залог, че всеки доволен клиент и всяко позитивно мнение в интернет-пространството със сигурност ще привлекат нови почитатели на Beholder. А българските клиенти заслужават уважение - за разлика от огромна част от потребителите в много по-големи и развити пазари, българите са осезаемо по-взискателни, особено що се касае до IT-сектора. Надяваме се нашето отношение да оправдае тези изисквания...

Малък пример: За разлика от някои не дотам коректни търговци, които примерно биха продали на всяка цена "цифров" DVB-T тунер или телевизор, който работи по стандарт MPEG-2 и след по-малко от година ще трябва да се инвестират още средства, за да работи все пак, в нашия сайт се започва с необходимата информация за плановете за цифровизация и стандарт MPEG-4.

 

Всичко казано по-горе се отнася с пълна сила и по отношение на производителя на висококачествени ТВ тунери, медиаплейъри и таблети с марката Beholder, който ни е гласувал доверие като търговски партньор за България.

 

Високото качество изисква непрестанна работа за още по-добра поддръжка и усъвършенстване. Това обективно налага да бъдат взети мерки за защита както на положения досега труд, така и бъдещата работа в тази насока. Продуктите, програмното осигуряване и публикации, които носят търговска марка Beholder представляват защитена интелектуална собственост. Под закрилата на закона попадат също така материалите в нашия сайт и свързани публикации в интернет, други медийни пространства и печатни произведения.

С удоволствие очакваме предложения за сътрудничество от коректни партньори, които се съобразяват с това!

«16.01.2010»


 

Използване на информационно съдържание от сайта/препратки (цели материали или части от тях) се допуска само след съгласуване с авторите/редакцията © Beholder © Beholder Europe «Общи условия»