Начало Продукти Продажби Поддръжка Форум Преса За фирмата

Ако желаете да популяризирате своята дейност, като разширите асортимента с висококачествените продукти на Beholder - изпратете ни анотация за вашия сайт/магазин. Информация за нашите дилъри ще се актуализира в раздел «Партньорска програма»


EPG / JTV справочник - програми на ефирни и кабелни телевизии
Продажби & партньорска програма


В този раздел се публикуват основни данни и препратки* в съответствие с националното и европейско законодателство, които са насочени към спазване на законовите разпоредби и коректни взаимоотношения по веригата «производители - търговски партньори - клиенти». В интерес на всички страни напомняме, че по отношение на боравенето с публикуваната информация са в сила разпоредбите на Закона за защита на личните данни, подзаконови и други нормативни документи, свързани с тази материя.

*Забележка: На страниците на сайта се публикуват (цитират) външни препратки (линкове), които задължително проверяваме по отношение на свързаност към определена тематика (раздел) към датата на публикуване, като се посочват съответни източници. Въпреки това трябва да се има предвид, че интернет-пространството е динамична среда, поради което не поемаме никакви гаранции по отношение достоверност, безопасност и съдържание (промени в съдържанието) на такива връзки. Доколкото основното информационно съдържание в нашия сайт се базира на чуждоезични източници, за избягване на рискове от подобен характер при всяка възможност се стремим да предоставяме авторски превод и редакция на български език в различни формати или други подходящи форми за онагледяване (екранни снимки и пр.). Отваряне на (преход към) външни препратки (линкове) е изцяло за собствен риск на посетителите на нашия сайт. За по-подробна информация - вж. «Общи условия»


  • «22.ХІІ.2012»... "краят на света" се отложи...:) Започна реорганизация на нашия сайт. От информационно-познавателно съдържание преминаваме към стартиране на дейност под формата на портал за електронна търговия "Beholder Europe" Ltd. Всички досегашни начини и форми за контакти, включително изпълнение на поети ангажименти остават непроменени.

2013

 

Уважаеми посетители!

Благодарим на всички за проявения интерес и търпение до официалното "рязане на лентата" :)

Считано от 25.10.2012 г. специализираното направление на "Mega Market International" за предлагане и поддръжка на продуктите на компанията Beholder за България се обособява в новосъздадено дружество - «Beholder Europe» Ltd.** Досега действащият информационен сайт е в процес на трансформиране под формата на Интернет-портал за електронна търговия, който ще се придържа към досегашната основна мисия - да предлага на уважаемите Клиенти висококачествени продукти на разумни цени. Независимо от предимствата на денонощната 24/7 електронна търговия, за да бъдем по-близо до нашите настоящи и бъдещи клиенти ще полагаме усилия за разширяване на партньорската мрежа и разкриване на търговски обекти, което ще се отразява своевременно в този раздел.

«25.10.2012»

 

Европейски Съюз:
4 България

Информация по чл.13 (1) ТЗ:

Търговски регистър: «Бехолдер Европа» ЕООД

Седалище и адрес на управление: Република България, гр. София - п.к.1750, ж.к."Младост"-1, бл. 8, ап.6

ЕИК: 202329217

Интернет страница:www.beholder-europe.com

Банкови реквизити / безкасови плащания - Обединена Българска Банка (ОББ), IBAN: BG69UBBS80021012784940

М.О.Л. - Чавдар Делчев

**Всички досегашни форми и адреси за контакти се запазват непроменени - както и досега можете да ни търсите във Facebook, Linkedin, Twitter, да се свържете по Skype, ICQ, QIP, MailRuAgent, да ни пишете E-mail'и денонощно, както и да ни звъните (в по-разумни времеви граници) на посочените мобилни и стационарни телефони.

Последна промяна: «22.03.2014»

Изберете най-удобен начин за контакти:

  • email

Централен офис и партньорска програма: [email protected]

Продажби : [email protected]

  • Телефони [UTC +2]: Фиксирани мрежи + 359 2 417 40 80; Мобилен: + 359 8888 17639 (Mtel)
  • Online 24/7 Поддръжка/Support: Skype4: beholder-europe QIP 4: thebest ICQ: 116449009 4

 

!!! Важна информация за посетители, клиенти и партньори:

 

4 Latvija

Riga

 

Добре дошли в нашата «Партньорска програма»:

 

4 
Сайтът е изграден и се хоства със съдействието на...
4
4 
До нас се стига най-бързо, лесно и удобно с...
4
4 
Beholder Europe подкрепя сътвореното от българи! Браво, приятели...
4
4 
DVB-T/T2 ТВ декодери от WORLD DREAM TECHNOLOGY Ltd
4
4 
Индивидуални и колективни DVB телевизионни антени от "ЕЛЕКТРОНИКС"
time
welcome 
...Заповядайте и вие! You are welcome here...

 

4 По света

«16.01.2010»


 

Използване на информационно съдържание от сайта/препратки (цели материали или части от тях) се допуска само след съгласуване с авторите/редакцията © Beholder © Beholder Europe «Общи условия»